Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Vertaile hintoja ja tee lentokenttätaksin ennakkotilaus

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Lentokenttätaksi kannattaa tilata ennakkoon ja siirtymiset lentokentälle tai lentokentältä onnistuvat sujuvasti. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on paljon eri taksiyrityksiä ja heillä on myös omat hinnastonsa. Hintojen selvittäminen lentokentällä on työlästä ja helpoiten pääseekin, kun ottaa lentokentälle taksin ennakkoon.

Tilaataksi.fi -palvelun avulla voit ennakkoon vertailla lentokenttätaksien hintoja ja tarjouksia. Näistä voit valita sinulle parhaiten sopivan ja tehdä ennakkotilauksen. Kun saavut lennoltasi ja olet tehnyt taksin ennakkotilauksen, niin usein taksinkuljettaja myös seuraa saapuvan lennon tietoja. Näin taksi on paikalla oikeaan aikaan, vaikka lento hieman myöhästyisikin. Tilaataksi.fi -palvelusta löytyy paljon eri lentokenttätakseja, joilta löytyy kalustoa hoitamaan kaiken kokoiset siirtymiset takseista busseihin. Jätä ilmaiseksi tarjouspyyntö lentokenttäkuljetuksesta ja odota sopivia tarjouksia!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Lentokenttätaksin ennakkotilaus, kilpailutus ja hintavertailu
Kuinka paljon tilausajo maksaa?
Taksin hinta - Miksi tehdä hintavertailu?