Inter Liikenne

Inter Liikenne

Inter Liikenne Inter Liikenne logo
Keskikankaantie 28, 15860 Hollola 429 kyydittyä ihmistä

Yhteystiedot

Inter Liikenne Oy on tilausajoliikennettä harjoittava yhtiö, jolla kokemusta alalta on jo yli kymmenen vuotta. Kalustostamme löytyy varmasti sopiva auto jokaiseen tilausajotarpeeseen. Kalustomme on todella monipuolista ja autoja löytyy aina 4-hengen taksista 64 paikkaiseen linja-autoon. Myös suurten ryhmien tilausajot onnistuvat helposti yhdenaikaisesti jopa 500 henkilölle. Henkilökuntaamme kuuluvat kuljettajat ovat alan ammattilaisia ja osaavat ottaa vaativammankin asiakkaan tarpeet huomioon. Kaikissa isoissa tilausajobusseissa vakiovarusteena ovat ilmastointi,mikrofoni sekä wc. Useista autoistamme näiden lisäksi löytyvät dvd soitin, usb pistokkeet jokaiselle matkustajalle sekä jääkaappi. Jätättehän arvostelun oman tilausajonne jälkeen jotta pystymme seuraamaan reaaliaikaisesti miten onnistuimme kiitos.

Inter Liikenne

Keskikankaantie 28
15860 Hollola
0509199981
myynti@interliikenne.fi
www.interliikenne.fi

Jätä uusi tarjouspyyntö

Yleiset sopimusehdot

Inter Liikenne Oy:n TILAUSEHDOT:

Hinta on voimassa vahvistuksessa mainitulla reitillä ja kelloajoilla. Tilaajasta johtuvat ylimääräiset kilometrit (1,49 € /km) ja tunnit (65 € /h veloitetaan erikseen mikäli niihin tulee tarvetta. Autoissamme ei saa syödä eväitä kuin erikseen pyydettynä.
Syömisestä johtuvista siivouskuluista perimme lisähinnan. Autoissa alkoholin nauttiminen on toki sallittu, mutta siitä johtuvat lisäsiivouskustannukset laskutamme aina erikseen 55€/h.

Tilauksen voi peruuttaa kuluitta 2 viikkoa ennen kuljetusta.
Puolet hinnasta perimme 1 viikkoa ennen ajoa tapahtuneesta peruutuksesta,
muissa tapauksissa perimme ajon hinnan kokonaan.
Tilausajossa käytetään myös yhteistyökumppaniemme kalustoa tarvittaessa.
Mahdolliset muutokset ja peruutukset: sähköpostilla myynti@interliikenne.fi

Päivystysnumero on: 050-9199981.