Jätä uusi tarjouspyyntö

Oulaisten Liikenne Oy

Asemakatu 2, 86300 Oulainen | 4.6/5 | 1 arvio(ta) | 725 kyydittyä ihmistä Tarkista liikennelupa - VALLU / verovelka - YTJ

Perustiedot

Ihmisillä on moninaisia tarpeita liikkua. Ihmisten kuljettaminen taas on tärkeä luottamustehtävä, joka pitää aina ja kaikissa oloissa hoitaa mahdollisimman turvallisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.

Tätä mieltä olemme me, Oulaisten Liikenne -yhtiöiden liikennealan ammattilaiset.

Olemme ylpeitä juuristamme, jotka versovat useista arvostetuista liikenneyhtiöistä. Aikataulun mukaisen vuoroliikenteen alueemme on laaja: ytimessä ovat Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa, joiden lisäksi bussimme huristavat myös Ylä-Savon puolella.

Ihmiset kulkevat linja-autojemme kyydissä kouluun, opiskelemaan, työhön, ostoksille ja vapaa-ajan rientoihin. Palvelemme sekä kaupunkien välisillä pitemmillä reiteillä sekä lähi- ja paikallisliikenteessä. Erityistarpeisiin mukautetussa palveluliikenteessä olemme uranuurtajia.

Tilausajot ja ryhmämatkat ovat tuotteita, joista meidät tunnetaan vieläkin suuremmalla alueella. Bussejamme bongataan niin Euroopan nähtävyyksien liepeillä kuin maakunnan kyläraiteilla. Olipa sitten tilattuna pieni paikallinen pyrähdys tai viikkojen kiertue maailmalla, se hoituu positiivisessa palveluhengessä.

Meitä on yhteensä noin 100 ammattilaista. Kuljettajiemme kunnia-asioita ovat turvallinen ajotapa sekä palvelualttius. Arvostamme koulutusta: valtaosalla kuljettajista on ammattitutkinto, ja kaikki ovat äskettäin käyneet EA 1 -ensiapukoulutuksen.
Oulaisten Liikenne Oy

Asemakatu 2
86300 Oulainen
08-470263
henri.hihnala@oulaistenliikenne.fi
www.oulaistenliikenne.fi

Asemakatu 2, 86300 Oulainen

Matkustajien arviot liikennöitsijästä

Arviot ovat Tilausajot.net-palvelun käyttäjiltä, jotka ovat tilanneet matkan tältä liikennöitsijältä.


4.6
Keskimääräinen arvio
3
Ajoneuvon kunto ja siisteys
5
Kuljettajan palvelualttius
5
Kuljettajan ajotapa
5
Ajojärjestelyn sujuvuus
5
Yhteydenpito ja täsmällisyys

Mahtava ja nopea kyyti

14.06.2017 10:34 |

Hyvää ja nopeaa palvelua, saimme jopa pienen kiertoajelun yhden matkaajan kotiseudulla, kun se sopi hyvin matkan varrelle. Pieni miinus tuli hitusen meluisasta (tuulen humina, ei liiemmin äänieristettä ovessa) bussikyydistä, sekä pistokepaikojen puuttumisesta(?). Suosittelen kuitenkin!

Ajoneuvon kunto ja siisteys
Kuljettajan palvelualttius
Kuljettajan ajotapa
Ajojärjestelyn sujuvuus
Yhteydenpito ja täsmällisyys