VM Limo

VM Limo
Järvenpää

Yhteystiedot

VM Limo on Uudellamaalla toimiva taksi- ja tilausajopalvelu. Tarjoamme edustusluokan kuljetuspalvelua sinulle, joka haluat kulkea tärkeät matkasi mukavammin.

Palvelemme perinteisemmistä taksimatkoista aina edustavampiin kuljetustarpeisiin. Olipa kyseessä matka lentokentälle tai yleisötapahtumaan, yrityksen henkilökunnan tai yritysvieraiden kuljetukset, juhlatilaisuuden kruunaava kuljetus tai jokin muu sinulle tärkeä matka, autamme mielellämme kuljetustarpeissasi, jotta liikkumisesi olisi mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa.

Olemme panostaneet korkealuokkaisiin ajoneuvoihin. Operoimme kahden vähäpäästöisen Bmw 7-sarjan luksusluokan henkilöauton voimin. Autojen varustelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota matkustusmukavuuteen ja turvallisuuteen. Pyrimme luomaan parhaat mahdolliset puitteet jouhevaan matkantekoon.

Liikennöimme pääsääntöisesti ennakkotilauksien kautta. Hinnoitteluun sovellamme joko sertifioitua taksamittaria tai ennalta sovittua kiinteää hintaa tapauskohtaisesti. Kaiken kaikkiaan tarjoamme hyvän hinta-laatusuhteen, kun haluat varmistaa laadukkaan kulkemisen.

Toimimme taksilupien alla ammattiliikenteen vakuutuksin. Kaikki kuljettajamme ovat luonnollisesti viranomaisten hyväksymiä henkilöliikenteen kuljettajia.

Palvelumme soveltuu erinomaisesti sinulle, joka asetat matkustusmukavuuden etusijalle. Kuuntelemme toiveitasi parhaamme mukaan ja tarjoamme matkallesi ripauksen huomaamatonta arjen luksusta. Luotettavuus ja laatu ovat palvelumme kivijalka, jonka päälle on hyvä rakentaa.

Voidaksemme palvella sinua parhaalla mahdollisesta tavalla, olethan hyvissä ajoin liikkeellä tilaamisen kanssa.

Edustitpa yritystä työmatkan osalta tai itseäsi matkalla tärkeään tilaisuuteen, me VM Limolla toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme.

Tervetuloa kyytiin!

VM Limo

Järvenpää
0504773777
info@vmlimo.fi
https://www.vmlimo.fi

Jätä uusi tarjouspyyntö