Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kilpailuta taksin hinta ja tee maksuton taksin ennakkotilaus

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Oletko miettinyt mistä taksin hinta muodostuu? Jos otat taksitolpalta taksin, voit neuvotella kiinteän hinnan tai käyttää taksamittaria, jolloin mittarissa on lähtöhinta ja sen jälkeen hinta lähtee nousemaan. Jos tiedät tarvitsevasi taksia muutaman päivän tai vaikkapa kuukauden päästä, kannattaa taksimatkasta jättää tarjouspyyntö ja vertailla taksien hintoja.

Tilaataksi.fi-palvelu tekee tämän helpoksi ja sinun täytyy vain täyttää vain yksi lomake. Palvelussa on kaiken kokoisia takseja aina tavallisista henkilöautoista tilatakseihin sekä tietysti myös minibussit. Vuoden 2018 taksimuutoksen ansiosta taksina voi toimia vähän erikoisempikin kulkuneuvo, eikä taksin katolla tarvitse olla taksikylttiä. Joten palvelusta löytyvät myös vähän uniikimmatkin taksit!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Tilausajon hinta - mitä maksaa tilausajo?
Tilausbussin tai taksin hinta-arvio, kilpailutus ja valinta
Kuinka paljon tilausajo maksaa?