Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Tee taksin tilaus netistä aina parhaaseen hintaan

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Taksin tilaus netistä ennakkoon onnistuu helposti ja turvallisesti Tilaataksi.fi-palvelun avulla. Vuonna 2019 avatussa palvelussa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä taksiyrittäjät ympäri Suomen. Tarjouspyynnön jättäminen ja kilpailutus on täysin ilmaista, eikä palvelun käyttö sido mihinkään. Voit siis rauhassa vastaanottaa tarjouksia taksiyrittäjiltä ja sopivan tarjouksen tullessa tehdä taksin ennakkotilauksen mutkattomasti.

Tilaataksi.fi-palvelusta löydät taksit kaikissa kokoluokissa aina henkilöautotakseista tilatakseihin. Lisäksi tavoitat myös laadukkaat premium-taksit sekä muun muassa karaoketaksit Helsingissä ja ympäri Suomen!

Sivustolla voit tutustua taksiyritysten asiakasarvioihin, miten aikaisemmat taksikyydit on hoidettu sekä tietysti yritysesittelyt jokaisesta yrityksestä. Pääset myös itse antamaan taksikyydin jälkeen oman palautteen, miten taksikyyti sujui. Tee siis taksin tilaus netissä täyttämällä oheinen lomake, se vie vain hetken!