Minne mennään?

1
2
3
4

Minne mennään?

?
?
?
?
?
?

Lomake jatkuu. Kerro lisää tilausajotarpeesta seuraavalla sivulla.

Kerro lisää

1
2
3
4

Kerro lisää

?
?
?
?
?

Muut toiveet

1
2
3
4

Muut toiveet

?

Huomaathan, että varustevaatimukset voivat vähentää tarjousten määrää.

Yhteystiedot

1
2
3
4

Yhteystiedot

?
?
?
?

Kun tarjouspyyntö on lähtenyt onnistuneesti, siirtyy palvelu Kiitos tarjouspyynnöstä -sivulle ja saat heti vahvistuksen tarjouspyynnöstä sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tehdä uusia tarjouspyyntöjä sekä katsoa saatuja tarjouksia.

Kilpailuta ja tilaa taxi ennakkoon

Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt!

Takseja on monen eri kokoisia aina tavallisesta henkilöautosta isoihin tilatakseihin. Lisäksi uuden taksilain ansiosta taksi voi olla myös muun muassa kolmipyörä tai vaikkapa kuorma-auto. Tilaataksi.fi- palvelu on saanut jo monta lempinimeä ja kuten taksivalaisimessa voi lukea TAKSI tai TAXI, niin Tilaataksi.fi -palvelu tunnetaan myös Tilaataxi.fi -palveluna.

Löydät taksiyrittäjiä ympäri Suomen, joilla on monenlaista ja kokoista kalustoa. Kun tiedät tulevasta taksikyydin tarpeesta, jätä ilmaiseksi tarjouspyyntö Tilaataksi.fi-palveluun. Palvelun käyttö ei velvoita tilaukseen, vaan voit rauhassa tutkia saamasi tarjoukset. Sopivan tarjouksen kohdalla taksin ennakkotilaus onnistuu helposti muutamalla klikkauksella! Lisäksi voit lukea taksiasiakkaiden arvioita ajetuista taksikyydeista, joka varmasti helpottaa valinnassa.